2010-12-19 ? 15:12:06

Glad

Åh just nu känns allt så himla bra! Kanske för jag har haft den bästa helgen på riktigt, riktigt länge?
Frida.G kom till mig i fredags så drog vi till Frida.P och förfestade, sjukt jävla roligt! vi drog in till stan för att dansa loss på underbar, tyvärr åkte frida.p hem :( men jag och frida och mina fina tjejer som jag träffade inne på dansgolvet, vi dansade så vi höll på att somna. Underbart att umgås med mina bästa kompisar<3!!
Igår sov vi typ halva dagen, åkte och shoppade, och blev masserade på elgiganten HAHAA, galet!
Idag vaknade vi vid 11 och frida.G åkte hem. Idag har vi bakat julgodis och haft det mysigt!
Snart kommer min älskade Alice och ska sova här till imorgon, en underbar start på lovet!
<3


Jag och frida.p love<3


jag och frida.g <3
2010-12-13 ? 23:34:16

Ingen bra rubrik

Känner att jag behöver skriva an mig lite..
Just nu mår jag dåligt, jätte dåligt.. Håller jag på att gå in i någon slags depression..
Jag har världens bästa kompisar, familj och jag har allt jag vill ha, men ändå är jag så jävla ledsen för en person som jag inte borde bry mig om, eftersom jag är snyggare, snällare och bättre än han.
Påtal om förlåt, men helt hjärndöda människor kan man faktiskt göra slut med tjejkompisar också tänkte bara klargöra de!
Jag har druckigt alldeles för mkt alkohol den senaste tiden och jag har även släppt allt jag har haft i mina händer. JAg skiter i saker som jag vanligt vist skulle tatt på störta möjliga ansvar!
Jag behöver komma bort, jävligt långt bort för att glömma dig som har sårat mig så jävla djupt!
Känner mig inte hel längre, Emma tjejen som nästan alltid var glad skrattade och va på G hela tiden har nu blivit --> emma tjejen som inte orkar skriva stora bokstäver i en mening, har svårt att stava överhuvudtaget, tjejen som inte tar hand om sitt liv, familj och vänner. gör bara saker som faller mig in och skiter i konsekvenserna.
Fan.
Nu ska ni få se en bild på mig när jag inte är i mitt bästa skick!
2010-12-02 ? 17:59:17

mamma<3

måste bara säga här att min mamma är guld värd! hon gör verkligen allt för mig och för jag ska må bra och vara glad. hon går till och med in mina nya fest skor, så jag inte ska få ont i fötterna! det är vad jag kallar mor-dotter kärlek<3!

Om

Min profilbild

Emma