2010-11-28 ? 20:50:29

söndag

jag både gillar och ogillar just söndagar. Helgen har varit bra, festade i fredags och var hos frida igår, bowlade o bio med ngra till!
idag sov jag länge sedan hängde jag med mamma o pappa o kollade på bildar, sedan åt vi på pio. efter det blev det julskyltningen, och snäll som min pappa är fick jag hem lite fina saker!

tänkte skriva av mig frustration som jag har inom mig!

hur kan hon, hur kan han? Vänskap är något som byggs upp, inte bara något som man bara stöter på och som uppstår!
när människor sviker och gör en ledsen, känner att jag behöver lägga mycket bakom mig och börja om igen..
jag har min familj, mina vänner. jag lever oftast livet som om det skulle vara min sista dag.
Men nu har jag börjar inse att att det är mig själv jag behöver ta hand om, jag behöver ingen falsk kompis som låtsats tröstar en när tårarna rinner ner från min kind, utan jag behöver själv inse att jag är älskad av mina riktiga vänner och min familj, som alltid står på min sida. och som aldrig skulle svika mig för något eller någon annat!
2010-11-20 ? 16:29:30

festfest&återfest

hejhejhej bloggen, måste först säga att det med dagarna sket sig! kom på att jag hade bättre för mig än att skriva ut hela mitt liv :)
igår var det partyyyy!!
började med att jag o nina drog o förfestade hos christian men härligt folk, tog taxi nu när jag tänker på de kommer jag ihåg att vi gjorde de ja xd till b&b o disco bowlade, men bowla full är inget att rekomendera! HAHA
ajja drog vidare till corner där jag o nina shakade asssss!!
slutade natten med att jag o nina däckade i min säng=)

ikväll blir det utgång igen. i like it!



2010-11-15 ? 13:55:34

hata skolan.

som många va mina vänner vet, är att jag hatar skolan. sannarpsgymnasiet är byggd av samma arkitekt som kulma. jaaa denna skolan ser ut som ett fängelse. 

Jag lovade att jag skulle göra klart "dagarna"

Så idag är det Mina Föräldrar:

 

Min mamma heter mailn och min pappa niclas. mina förädlar är allt, dom gör allt för mig och har alltid gjort. mamma är 41 och pappa 44 (tror jag). jaa, vad finns det mer att säga om mina päron?

 

 

2010-11-14 ? 19:02:49

:)

Haha bara för jag för förlite att göra på dagarna tänkte jag göra denna listan:) ( haha tack frida ^^)

Dag 1 presentera mig sjäv
Dag 2 Mina föreldrar
Dag 3 de jag åt idag
Dag 4 vad är kärlek
Dag 5 min dag
Dag 6 min bästa vän
Dag 7 ett ögonblick
Dag 8 min tro
Dag 9 det jag hade på mig idag
Dag 10 mina syskon

listan ska gå ända till 30 dagar men jag börjar med dessa 10 för att se om jag verkligen kan hålla mitt löfte och skriva varje dag:)

Vem jag är..
Jag heter Emma, (Emma Sophia Svensson) och jag bor i Halmstad med min familj,  jag har en mamma, en pappa och en bror som är 21. Jag flyttade hit för snart 3år sedan, att flytta hit har varit det bästa jag har varit med om. jag har verkligen världens bästa vänner. på min fritid red jag innan, jag hade egen häst vilket jag har fortfarande men vi "skickat" henne till en annan tjej som rider henne och ska tävla henne vilket jag tycker är skönt eftersom mitt intressa för hästar har svalnat helt och hållet. men på min fritid umgås jag mycket med mina vänner, jag tränar även på nautilus och jag försöker plugga också. jag går sista året på sannarps gymnasiet, jag går samhälle-idrott dock har jag valt bort "idrott" eftersom jag inte rider längre. att börja på sannarp och även hamna i den klassen som jag gjorde är jag sjukt glad över, har hittat 2 av mina bästa vänner där Matilda & Rebecca, mina 2 änglar som jag älskar. på helgerna går jag ofta ut med mina vänner och festar loss, det blir aldrig en tråkig kväll om jag är med becca och matilda eftersom vi nästan alltid dricker för mycket och har så jävla roligt. jaja... mina framtidsplaner är späckade och jag längtar så jag nästan spricker av glädje :)
ja det va nog allt om mig:)





Här har ni ju oss <3
2010-11-14 ? 18:44:20

söndag.

har inte skrivit här på jätte länge, nästan glöm av detta asså!
har hänt 1000-saker!
förra veckan var awsoome!!
utgång med min babe på fredagen o sedan firade nina på lördagen, åkte upp till frida.g o festadei tisdags sedan var det studentfest i torsdags.
helgen som var nu var jätte lugn och skön! kände att jag behövde ta det lugnt och plugga, men nej jag har som vanligt inte pluggat och jag har kommit på mig själv att jag alltid göt allt annat än att plugga som tex komma på klockan halv 12 (på natten) igår att jag skulle göra om mitt rum... jaja konstiga saker som jag får för mig ibland asså..
jag har också färgat håret mörkare, som jag även ångrar men det blir att åka o färga tillbaka det om ngn månad :)
idag har jag inte gjort ett dugg, har legat i sängen/soffan hela dagen, mamma o pappa kom även hem så kollade film med mamma nyss. kollade den nya Beck filmen för 2a gången, helt okej.
haha måste berätta en sak, pappa ringde o väckte mig idag och frågade direkt (jätte glad)
EMMA, vilken dag är det idag??

SÖNDAG, svarar jag sur och trött som fan och lägger på och stänger av telefonen, men sedan märker jag när jag ser folk som lagt upp på fb att det är fars-dag, men jag säger pappas-dag för det låter finare :)

snart kommer det mat från wild west! mumms!!!!
veckan är det plugg och skola som gäller, SUUUG!!!

Aja, blond/brun




Puss på min söte Nina :)

Om

Min profilbild

Emma