2010-10-29 ? 08:36:00

skolan

har varit i skolan sedan 7 imorse för att köpa studentbiljetter, och ja vi fick :)
sov över hos Frida.p inatt mysigt jaao! Men inte lika roligt när klockn ringde 6.15 :(
ikväll blir det att festa med mina kompisar, ska bli riktigt roligt!
Imorgon bär det av till Danmark med släkten för att fira min mormor, och vi ska åka till Lanandia och bada, stannar tills måndag ska även en tripp till Tysklad för att inhandla alkohol (H)

Påtal om " hudliv" som ni ser längstupp i headern, nej jag jag är inte ett hundfan, faktum är att jag nästintill hatar hundar!! min kompis fick aldrig klart den så ska fortsätta en annan dag. Men nu måste jag börja på min geigrafi inlämning.

hörs senare
<3


2010-10-28 ? 12:58:22

Hemma.

har kommit hem från skolan nu, fått i mig lite mat i magen och ska snart kolla sista avsnittet av Kungarna av Tylösand, rikigt underhållande program som jag starkt gillar!
Mendans våan städerska ( och nej, jag skojar inte) springer runt, sitter jag i soffan och tycker lite synd om henne att få gå runt och städa dag in och dag ut. Påtal om städning har jag nog inte hållt i en damsugare på jaa jag kan faktiskt inte komma ihåg när jag gjorde det sist...

Igår kväll åkte jag till Frida.P vilket var mycket mysigt och jag insåg att jag verkligen har saknat henne!
Efter jag har kollat klart på Kungarna av Tylösand ska jag bege mig till Frida.p för lite mys, sedan ska vi dra oss ut i det kalla vädert in till stan. Där jag ska möta min 3-åriga helt underbart söta kusin Alice. Passa henne en stund, sedan ska jag och Frida dra hem till henne, och sen ska jag jobba :( usch, jag ser inte alls fram emot det. Eftersom jag hatar och jobba har jag ångerst och sjukanmäler mig till som tätt som om det skulle vara skola..
Menmen.

Ser verkligen fram till helgen som ska spenderas i Damnark samt Tyskland. Och självklart ett härligt höstlov.

Hörs senare KISSEEEES<3
  
                                      Jag och min förra ponny Debbie 50 (Delia) ååh va hon var fin!
2010-10-28 ? 11:50:29

Skolan

Sitter brevid Rebecca nu i skolan, vi ska snart dra och äta.
Skriver mera när jag kommer hem. Kisses Emma.

2010-10-27 ? 11:05:37

..

Ska snart bege mig och träna, ska bli riktigt skönt!! längtar till helgen! fre- utgång me tjejerna. lör-mån- damnark/tyskland ska bli skönt och komma iväg härifrån från falska och påfrestande människor som jag inte klarar av just nu!

2010-10-13 ? 12:36:47

:(

Vaknade runt 9 idag, åkte till idrotten och snackade lite med Henke våran lärare han tyckte synd om mig och bad mig åka hem o lägga mig, men först snacka jag med våran religonslärare så jag fick hemarbete:)
Ligger i soffan nu och har gjort klart mitt arbete(Y) kollar ut på havet och det ser rikigt varmt och skönt ute, men dessvärre är det rikigt kallt:( huhu rikigt hörstigt börjar det bli... dags att dra sig mor värmare breddgrader kanske? vem vet;)
Aja, kanske ska berätta att jag fortfarande är sjukt, har fått öroninflamation och fått pencelin nu, har fortfarande feber och är jätte förkyld:( Nästan så att jag har glömt av hur det känns när man är frisk....

FRIDA GUNNARSSON, LÄSER DU DETTA SÅ RING MIG, DE ÄR JÄTTE VIKTIGT!!! FÅR INTE TAG PÅ DIG ASSSÅÅÅÅ!!

Nu ska jag o mammi äta lite lunch tror jag:)

Kissssses <3

2010-10-10 ? 19:12:18

:)

jag är jätte schleten fast jag bara har luggit i soffan i flera dagar.. HAr fortfarande lite feber och förkyld som tusan :( var och åt god pizza med famlijen, söndagsmys.
I förmiddags var vi i kyrkan eftersom min söta kusin Alice fick sin bibel* så lyckliga barn som gick fram modigt när deras namn ropades upp, blev lite rörd *hihi<3

En mkt trött Emma
2010-10-09 ? 18:10:32

Sjuk..

kvällens planer blev krossde när jag insåg att jag har feber och är jätte förkyld. Igår var jag med Becca, sedan sov * här. Idag har jag bara legat i soffan och sovit, sovit lite till och kollat tv.
Just nu sitter jag och snackar med Frida, nästa helgska vi ses och jag längtar såå!!

Jag har lärt mig av mina misstag, vissa finns där, och vissa finns där i alla lägen. Nu vet jag vilka vänner som allid finns där för mig i alla olika lägen, och jag har även lärt mig att ta vara på dom och inte ädlsa onödig tid på dom som inte är äkta vänner<3
love

2010-10-08 ? 20:25:00

Fredag!

Herregud, redan fredag igen asså!
för en vecka sedan gjorde jag o frida hennes debut på krogen, rikigt lyckat!
och för ett årsedan var jag Alma & Lydia i Falkenberg på en gymnasiefest. Så roligt vi hade :)
Ikväll blir det bara lugnt tror jag, eller ska snart åka iväg till en kompis=)
Imorgon blir det nog lite galnare skulle jag tro :)
Det var ju ockaså student fest i tisdags SHIIIIT säger jag, aldrig mer zerra asså..
Nä nu ska jag fixa till mig lite granna :)

KISSESSSS<3
2010-10-01 ? 07:43:56

:)

Började dagen med att försova mig, eller försova mig, och försova mig snoozade ngra extra gånger haha :) snart bör de av till skolan, har lektioner till 16,45:( ingen rolig skoldag vill jag tala om!
Men efter skolan kommer det bli lite roligare, ska nämligen möta upp frida<3 och sedan hem till mig? och ikväll blir det utgång :) ska faktiskt bli roligt, första gången jag är rikigt taggad sen Alanya i sommras... jaja nu måste jag fixa till mig=)

LOVE Emma.

Om

Min profilbild

Emma